Hallo, ik ben  huwelijksbootje

Iedereen heeft een eigen verhaal. Wie ben ik? Hoe ontstond mijn droom om trouwambtenaar te worden? Pak een kop koffie of een glas wijn, dan vertel ik je hoe het allemaal gegaan is.

Wie zit er achter Huwelijksbootje?

Aangenaam, ik ben Bo. Creatief communicatieadviseur en nieuwsgierig naar alles. Bijzondere plekken, maar vooral naar mensen. Ik zou mijzelf omschrijven als ondernemend, open, sociaal en energiek. Altijd op zoek naar iets om de boel in beweging te brengen. Herken je dat gevoel dat je bij een rotonde soms liever linksom gaat?

Samen met mijn grote en kleine liefde woon ik in Utrecht en genieten we volop van het leven in de stad. Mijn ultieme zaterdag: koffie, krantje, bloemen en vrienden. Ik ben een echte stadstruiner en kan uren rondhangen op marktjes en in traiteurwinkels. Sporten, lekker eten, familie, spannende series op Netflix, bordspelletjes en een goed glas wijn maken mij blij. 

Ik kom uit een super fijn nest. Mijn ouders leerden mij van jongs af aan dat het leven en de liefde het meer dan waard zijn om volop te vieren. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik vol levenslust zit. Ik geloof dan ook, dat als het goed voelt, het achterna gaan van je dromen altijd een goed idee is. 

Aan de slag als trouwambtenaar

Spreken, presenteren en schrijven vond ik altijd al leuk, maar de echte interesse in trouwceremonies kwam pas later. Regelmatig hoorde ik met kromme tenen aan hoe vrienden en andere bekenden met een saai praatje getrouwd werden. Dat moet toch leuker kunnen, dacht ik. Juist een frisse en persoonlijke ceremonie, het verschil tussen gewoon een mooi verhaal en een blijvende herinnering.

Zo gezegd, zo gedaan: ik werd trouwambtenaar. Al direct vanaf de start wist ik één ding zeker. Het moet anders. Minder saai, minder stoffig, meer humor, meer passie, meer energie en meer samen. Ik investeer in jullie en de mensen om jullie heen. Echt waar, ik beloof jullie iets bijzonders.

Zet hem op met het maken van alle keuzes en hopelijk tot binnenkort. Geniet van vandaag!

Liefs,

Bo

“Huwelijksbootje maakt van een vonkje een vuurtje.”

100 % Huwelijksbootje

In het ‘babsen’ komt voor mij veel samen: mijn liefde voor teksten, details, sfeer en het vertellen van verhalen. Ik vind het een eer om al die mooie bruidsparen te ontmoeten en beter te leren kennen. Ieder stel is uniek en allemaal verdienen ze een te gekke ceremonie. Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik.

  • Persoonlijk 100% 100%
  • Passie 100% 100%
  • Origineel 100% 100%
  • Onvergetelijk 100% 100%

Laat het avontuur beginnen!

Pin It on Pinterest