Het perfecte aanzoek

Wil je…?

Iedere bruiloft begint met een huwelijksaanzoek. En natuurlijk wil je dat dit een moment is om niet te vergeten. Maar hoe pak je dit aan? Openbaar of juist intiem, op grote hoogte, in een bos of op de plek van jullie eerste date. Ik denk graag met je mee over een unieke manier of je geliefde ten huwelijk te vragen en help je er een prachtig aanzoek van te maken. Een fotograaf of videograaf die het aanzoek vastlegt? Regel ik voor je! 

Mijn werkwijze

Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding. Benieuwd naar mijn werkwijze? Ik vertel je er graag mee over. Bekijk ook het stappenplan ‘van kennismaking tot perfecte ceremonie’.

Wat ik nog meer voor je kan doen

Trouwambtenaar

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? Ik zorg ervoor dat jullie huwelijksdag een unieke ervaring wordt.

Meer info

Ceremoniespreker

Als je alle vrijheid en flexibiliteit wilt op jullie dag, dan kun je ervoor kiezen ceremonieel te trouwen. In het bijzijn van vrienden en familie, vieren we jullie liefde voor elkaar! 

Meer info

Hulp bij speeches

Je gaat speechen en je wilt een goede indruk maken. Als ‘supporter van goede verhalen’ help ik je graag met het schrijven van jouw speech, zo veel of zo weinig als je nodig hebt. 

Meer info

Ja, ik wil kennismaken

Als mijn aanpak je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, geef gerust een belletje of stuur een mailtje of whatsapp bericht. Je krijgt een vrolijk bericht terug!

Pin It on Pinterest