Trouwambtenaar

Vier de liefde!

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen maar met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? Dan kan Huwelijksbootje dit doen. Als zelfstandig trouwambtenaar mag ik jullie trouwen voor de wet. De gemeente stelt mij dan aan voor een dag. Ik zorg ervoor dat jullie huwelijksdag een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten.

Mijn werkwijze

Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding. Benieuwd naar mijn werkwijze? Ik vertel je er graag mee over. Bekijk ook het stappenplan ‘van kennismaking tot perfecte ceremonie’.

Wat ik nog meer voor je kan doen

Het perfecte aanzoek

Het perfecte aanzoek

Iedere bruiloft begint met een aanzoek. Ik denk graag met je mee over een unieke manier om je geliefde ten huwelijk te vragen en help je er een prachtig aanzoek van te maken. 

Meer info

Ceremoniespreker

Als je alle vrijheid en flexibiliteit wilt op jullie dag, dan kun je ervoor kiezen ceremonieel te trouwen. In het bijzijn van vrienden en familie, vieren we jullie liefde voor elkaar! 

Meer info

Hulp bij speeches

Je gaat speechen en je wilt een goede indruk maken. Als ‘supporter van goede verhalen’ help ik je graag met het schrijven van jouw speech, zo veel of zo weinig als je nodig hebt. 

Meer info

Ja, ik wil kennismaken

Als mijn aanpak je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, geef gerust een belletje of stuur een mailtje of whatsapp bericht. Je krijgt een vrolijk bericht terug!

Pin It on Pinterest