Mijn diensten

Het zal je niet verbazen: ik hou van mijn werk! Maar het grootste plezier heb ik als ik jullie dag nog mooier kan maken. Laten we ontdekken wat ik voor je kan doen.

Trouwambtenaar

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? Ik zorg ervoor dat jullie huwelijksdag een unieke ervaring wordt.

Meer info

Ceremoniespreker

Als je alle vrijheid en flexibiliteit wilt op jullie dag, dan kun je ervoor kiezen ceremonieel te trouwen. In het bijzijn van vrienden en familie, vieren we jullie liefde voor elkaar! 

Meer info

Hulp bij speeches

Je gaat speechen en je wilt een goede indruk maken. Als ‘supporter van goede verhalen’ help ik je met het schrijven van jouw speech, zo veel of zo weinig als je nodig hebt. 

Meer info

Het perfecte aanzoek

Iedere bruiloft begint met een aanzoek. Ik denk met je mee over een unieke manier om je geliefde ten huwelijk te vragen en help je er een prachtig aanzoek van te maken. 

Meer info

Opnieuw JA zeggen

Zeg opnieuw JA tegen elkaar tijdens jullie 10, 15, 25 of 40-jarig huwelijksfeest. Goede tips en ideeën nodig voor de ceremonie? Die deel ik maar wat graag met jullie.

Meer info

Mijn werkwijze

Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding. Benieuwd naar mijn werkwijze? Ik vertel je er graag mee over. Bekijk ook het stappenplan ‘van kennismaking tot perfecte ceremonie’.

Ja, ik wil kennismaken

Als mijn aanpak je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, geef gerust een belletje of stuur een mailtje of whatsapp bericht. Je krijgt een vrolijk bericht terug!

Pin It on Pinterest