Mijn werkwijze

In het ‘babsen’ komt voor mij veel samen: mijn liefde voor teksten, details, sfeer en het vertellen van verhalen. Ik vind het een eer om al die mooie bruidsparen te ontmoeten en beter te leren kennen. 

Ieder stel is uniek en allemaal verdienen ze een te gekke ceremonie. Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding.

Wij zijn een goede match als jullie houden van…

Fris, energie, passie en persoonlijk. Dat jullie elkaar de liefde verklaren in het bijzijn van vrienden en familie is toch geweldig? De ceremonie mag dus wel een beetje sjeu hebben. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor emotie, integendeel! Een goed verhaal is soms ontroerend, soms met humor en soms een beetje van beiden. Samen ontdekken we wat voor jullie de perfecte ceremonie is.

Niet voor als je ‘gewoon een trouwambtenaar’ zoekt

Natuurlijk houd ik mij aan de regels en komt er een officieel gedeelte om de hoek kijken. Maar ik ben vooral geïnteresseerd in jullie. Wie zijn jullie? Wat bracht jullie samen? Welke avonturen hebben jullie samen al beleefd en wat zijn jullie dromen? Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die wekelijks hetzelfde praatje houdt, vol algemeenheden en net iets te lang van stof is, zoek gerust verder. Maar wil je samen jullie liefdesverhaal herbeleven, plezier maken en een geweldige persoonlijke ceremonie neerzetten? Dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt.

Huwelijksbootje

Stappenplan

1. Verfrissende en vrijblijvende kennismaking

De eerste stap is gezet, jullie hebben mij gevonden. We plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek zodat we erachter komen of er een wederzijdse klik is. Bruidsparen nodig ik graag uit in Utrecht of we spreken elkaar via een videocall. Ik vertel jullie over mijzelf en mijn aanpak en natuurlijk ben ik reuze benieuwd naar jullie en jullie plannen voor de bruiloft.

2. Bevestiging opdracht

Voelt het goed en kiezen jullie voor mij als jullie trouwambtenaar? Super! Dan kunnen we aan de slag. Jullie datum staat met grote letters in mijn agenda.

In de maanden van voorbereiding hebben we regelmatig contact en vertellen jullie mij alles over jullie droomdag. Met liefde deel ik mijn ervaringen en tips voor de ceremonie en als jullie dat willen kan ik mensen uit mijn netwerk voorstellen.

3. Ondersteuning administratieve handelingen voor de gemeente

Als ik jullie voor de wet ga trouwen, moeten er een aantal zaken geregeld worden. De procedures verschillen per gemeente en dus zoeken we uit wat voor jullie van toepassing is. Ik help jullie met het in gang zetten van de administratieve handelingen zoals het melden van jullie voorgenomen huwelijk (de officiële naam voor in ondertrouw gaan) en de aanvraag van mijn aanstelling als ambtenaar om jullie in de echt te mogen verbinden. Samen zorgen we ervoor dat alles op tijd voorbereid en geregeld is.

4. Het trouwgesprek

Om een persoonlijke ceremonie over jullie te schrijven, wil ik veel van jullie weten. Tijdens het ‘trouwgesprek’ duik ik in jullie liefdesverhaal en nemen we het programma door. Dit gesprek vindt plaats een maand of 2 voorafgaand aan jullie trouwdag en duurt ongeveer 3 uur. Bij voorkeur doen we dit bij jullie thuis, zo krijg ik een nog beter beeld van jullie. Voorafgaand aan het trouwgesprek stuur ik jullie een vragenlijst met leuke vragen die jullie afzonderlijk van elkaar invullen.

5. Ultieme persoonlijke touch

Als jullie het leuk vinden, neem ik contact op met jullie getuigen, familieleden en/of vrienden. Ik heb speciale vragenlijsten waar zij anekdotes op kwijt kunnen. Een aanrader want het levert vaak mooie verhalen op!

6. Van blanco papier naar onvergetelijke speech

Ik weet inmiddels veel meer over jullie en jullie lovestory. Ik ga naar de tekentafel om jullie persoonlijke verhalen om te zetten in een onvergetelijke speech. In de tussentijd hebben we regelmatig contact over de voorbereidingen en het dagprogramma. Zo komen we die dag alleen voor leuke verrassingen te staan.

7. Ceremonie op jullie huwelijksdag

Het is tijd voor jullie grote dag. Ik ben ruim op tijd aanwezig om de laatste dingen klaar te zetten en heb nog even contact met de ceremoniemeester, weddingplanner en/of eventmanager. We gaan beginnen. Het enige wat jullie nog moeten doen is JA zeggen en genieten, de rest doe ik.

Tarieven

Een persoonlijke ceremonie is maatwerk en daar zit tijd in. Ik ga niet voor half werk maar ga voor de perfecte ceremonie. Hier lees je meer over mijn tarieven.

Pin It on Pinterest