Opnieuw JA zeggen

Yes, yes, yes!

Hoe mooi is het om dat ene moment nog eens te beleven? Zeg opnieuw JA tegen elkaar tijdens jullie 10, 15, 25 of 40-jarig huwelijksfeest. Of gewoon als jullie zin hebben in een feest om de liefde te vieren. Goede tips en ideeën nodig voor de ceremonie? Die deel ik maar wat graag met jullie. 

Mijn werkwijze

Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding. Benieuwd naar mijn werkwijze? Ik vertel je er graag mee over. Bekijk ook het stappenplan ‘van kennismaking tot perfecte ceremonie’.

Wat ik nog meer voor je kan doen

Trouwambtenaar

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? Ik zorg ervoor dat jullie huwelijksdag een unieke ervaring wordt.

Meer info

Ceremoniespreker

Als je alle vrijheid en flexibiliteit wilt op jullie dag, dan kun je ervoor kiezen ceremonieel te trouwen. In het bijzijn van vrienden en familie, vieren we jullie liefde voor elkaar! 

Meer info

Hulp bij speeches

Je gaat speechen en je wilt een goede indruk maken. Als ‘supporter van goede verhalen’ help ik je graag met het schrijven van jouw speech, zo veel of zo weinig als je nodig hebt. 

Meer info

Ja, ik wil kennismaken

Als mijn aanpak je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen, geef gerust een belletje of stuur een mailtje of whatsapp bericht. Je krijgt een vrolijk bericht terug!

Pin It on Pinterest