Ervaringen

Ervaringen van andere bruidsparen lees je hier. Zij zijn jullie voorgegaan en hebben ervaren hoe het is om door mij getrouwd te worden.

Happy couples

Emily en Bart ceremonie

|

EMILY & BART

Wauw! Onze ceremonie was echt prachtig dankzij Bo! Haar toespraak zat vol met humor, een lach en een klein traantje.
Doordat ze van tevoren veel informatie verzameld en ons liefdesverhaal uitgebreid besproken werd, maakt ze er echt een persoonlijk verhaal van. Dat vonden wij echt te gek!
Daarnaast maakt ze met iedereen wel een praatje, waardoor het heel natuurlijk voelt om haar erbij te hebben. Ze creëert een hele fijne gemoedelijke sfeer tijdens de ceremonie. Het was voor ons echt één van de hoogtepunten van onze bruiloft. Ook familie en vrienden waren zeer enthousiast over Bo en haar toespraak! Lieve Bo nogmaals onwijs bedankt voor je lieve woorden, inzet en fijne aanwezigheid op onze mooie dag!

Jolijn en Max ceremonie

|

JOLIJN & MAX

Bo is een topper. Vanaf moment één voelde het contact met haar goed. Gezellig, spontaan en vol passie voor het werk. Ook bij ons thuis hebben we uren kunnen kletsen alsof we al jaren bij elkaar over de vloer kwamen.

Wat zijn wij blij met de persoonlijke, humoristische en liefdevolle wijze waarop zij onze ceremonie vorm gegeven heeft. Deze prachtige ervaring wensen we iedereen toe. Dankjewel hiervoor!

Ceremonie Maartje en Erik Kasteel Duurstede

|

MAARTJE & ERIK

Bo heeft het geweldig gedaan! Ze heeft de ceremonie voor ons heel persoonlijk en speciaal gemaakt. Er zat voor ons alles in wat we graag wilden, grappige anekdotes, gevoelige teksten, leuke verwijzingen en nog veel meer!

In de voorbereiding was de samenwerking ook top. Ze is flexibel en sloot perfect aan bij hoe wij het wilden. Ze heeft onze dag extra speciaal gemaakt. Het had wat ons betreft niet beter gekund.

Daphne en Ricardo Lommerijk Rotterdam

|

DAPHNE & RICARDO

Bo heeft met haar leuke, grappige en mooie toespraak onze huwelijksceremonie tot een onvergetelijk moment gemaakt! Zowel wij als onze familie, vrienden én de wedding crew waren ontzettend enthousiast over haar persoonlijke toespraak. We hebben daar op en na onze bruiloft nog veel reacties over mogen ontvangen. Bo is lekker spontaan, toegankelijk en vrolijk, waardoor we vanaf het eerste videobelcontact al wisten dat het goed zat. Het voorgesprek een aantal weken voor de bruiloft was ook erg gezellig! De werkwijze van Bo is erg fijn, voor iedereen die erbij betrokken wordt. Nogmaals bedankt voor alles Bo!

Ervaring Robbin en Sharina

|

SHARINA & ROBBIN

Wat hebben wij enorm genoten van de ceremonie, van begin tot eind. Bo heeft ons verhaal om weten te toveren tot een verhaal met humor en enorm veel liefde. Voorafgaand aan de grote dag hebben we gezellig gekletst alsof we elkaar al járen kende, het klikte meteen! Je bent warm, open en hebt aandacht voor het bruidspaar. We hebben dan ook veel complimenten gekregen van vrienden en familie over de heerlijk luchtige en humorvolle ceremonie. Het was helemaal ons verhaal. Dankjewel Bo voor de fantastische ceremonie, we zouden het zo nog 100x over willen doen mét jou!

Ervaring Kitty en Bas

|

KITTY & BAS

We hebben een prachtige ceremonie gehad, mede dankzij Bo! Bo heeft ons verhaal verteld, maar dan nog mooier verwoord dan we zelf zouden doen, met een grap, eerlijk en zoals we zijn. Ze spreekt heel natuurlijk en creëert een persoonlijke sfeer. Op andere bruiloften hebben we gezien dat een goede babs het verschil kan maken tijdens de ceremonie, wat hét (officiële) moment is waarin je elkaar de liefde verklaart tegenover je dierbaren. Dan wil je graag dat het perfect is, en dat was het! Dank je wel Bo, voor je prachtige speech op onze mooiste dag.

Wendy en Wilco ceremonie

|

WILCO & WENDY

Wij hebben voor Bo gekozen als trouwambtenaar vanwege haar spontaniteit en enthousiasme. Na 2 keer uitstellen vanwege Corona was het dan eindelijk zover dat we onze bruiloft met al onze familie en vrienden konden vieren. Onze trouwdag was echt fantastisch mede dankzij Bo! We hebben erg genoten van het geweldige verhaal dat Bo over ons vertelde, vol met mooie en emotionele momenten die we samen hebben meegemaakt. Dit zal ons altijd bij blijven. Het was een mooie vertaling van ‘ons’ verhaal aangevuld met input vanuit onze familie en vrienden. Dit maakte het nog specialer.
Bo hartelijk dank voor het fantastisch maken van onze mooiste dag! We zijn nog steeds aan het nagenieten.

Huwelijksbootje viert het leven en de liefde. Groots en uitbundig, intiem en kwetsbaar.

Pin It on Pinterest