Ervaringen

Ervaringen van andere bruidsparen lees je hier. Zij zijn jullie voorgegaan en hebben ervaren hoe het is om door mij getrouwd te worden.

Happy couples

Ervaring Robbin en Sharina

|

SHARINA & ROBBIN

Wat hebben wij enorm genoten van de ceremonie, van begin tot eind. Bo heeft ons verhaal om weten te toveren tot een verhaal met humor en enorm veel liefde. Voorafgaand aan de grote dag hebben we gezellig gekletst alsof we elkaar al járen kende, het klikte meteen! Je bent warm, open en hebt aandacht voor het bruidspaar. We hebben dan ook veel complimenten gekregen van vrienden en familie over de heerlijk luchtige en humorvolle ceremonie. Het was helemaal ons verhaal. Dankjewel Bo voor de fantastische ceremonie, we zouden het zo nog 100x over willen doen mét jou!

Ervaring Kitty en Bas

|

KITTY & BAS

We hebben een prachtige ceremonie gehad, mede dankzij Bo! Bo heeft ons verhaal verteld, maar dan nog mooier verwoord dan we zelf zouden doen, met een grap, eerlijk en zoals we zijn. Ze spreekt heel natuurlijk en creëert een persoonlijke sfeer. Op andere bruiloften hebben we gezien dat een goede babs het verschil kan maken tijdens de ceremonie, wat hét (officiële) moment is waarin je elkaar de liefde verklaart tegenover je dierbaren. Dan wil je graag dat het perfect is, en dat was het! Dank je wel Bo, voor je prachtige speech op onze mooiste dag.

|

WILCO & WENDY

“Wij hebben voor Bo gekozen als trouwambtenaar vanwege haar spontaniteit en enthousiasme. We hebben het gevoel dat ze onze trouwceremonie persoonlijk kan aankleden met een fantastisch verhaal die onze gasten laat glimlachen en meeneemt in ons verleden. Helaas hebben we door Corona ons huwelijk moeten uitstellen. De voorbereidingen met Bo waren al gedaan en bevielen ons erg goed. We gaan het snel inhalen samen met Bo!”

Huwelijksbootje viert het leven en de liefde. Groots en uitbundig, intiem en kwetsbaar.

Pin It on Pinterest